Termeni si conditii

GDPR

Modalitati plata

ASF

SAL-FIN

Info Utile

Verificare acte

Parteneri

Contact

 

© broker-asigurari.ro 2010-2022. Toate drepturile rezervate.

 

Site-ul este administrat de broker-asigurari.ro, Cod RAF:70952 - Partener Ritter Broker de Asigurare și Reasigurare, cu sediul in București, Sector 3, Bd. Theodor Pallady 18.

 

Echipa noastră vă furnizează servicii de consultanță financiară de înaltă calitate, oferind fiecarui client produsul de asigurare adecvat necesităților de protecție și posibilităților sale financiare.

 

Serviciile de consultanță oferite au un rol foarte important în reducerea cheltuielilor privind acoperirea riscului și monitorizarea unui program de asigurare. Promovând o gamă largă de asigurări acoperim întreg spectrul de risc ce gravitează în jurul oricărei persoane, fie ea fizica sau juridica.

 

Misiunea noastră este sa respectăm întotdeauna principiile de transparență, promptitudine și profesionalism angajându-ne să reprezentăm interesele clientului în relația cu societățile de asigurare. Iar în cazul unei daune va ajutam cu informații în tot procesul de despăgubire pentru a ști ce aveți de făcut.

 

ANALIZA PIEȚEI
Echipa noastră monitorizează în permanență piața românească de asigurări pentru plasarea asigurărilor la societatea de asigurare cu cea mai buna acoperire și cea mai bună rată de plata a daunelor, prin:

Studiul produselor de asigurare;

Analiza solvabilității societăților de asigurare;

Calculație cotații de primă;

Analiza profil client;

Servicii de reducere a expunerii la risc;

Monitorizarea mediului legislativ al pieței de asigurări;

Monitorizarea în format individual al asiguratorilor prezenți în piața românească.


CADRU LEGAL

Autorizat de Autoritatea de Supraveghere Financiară: Nr. 441

Număr de înmatriculare în Registrul Brokerilor: RBK 632

 

 

Asigurăm România

Ritter
asigurari
asigurari