Termeni si conditii

GDPR

Modalitati plata

ASF

SAL-FIN

Info Utile

Verificare acte

Parteneri

Contact

 

© broker-asigurari.ro 2010-2022. Toate drepturile rezervate.

Asigurăm România

Ritter

 

   Înainte de a face plata asiguraţi-vă că datele introduse în formulare sunt corecte şi complete. Datele completate greşit pot genera o primă de asigurare greşită. După ce aveţi tarifele afişate de la diverse companii de asigurare vă rugăm să citiţi condiţiile de asigurare specifice produsului selectat şi a companiei in cauză. Adresa de email şi telefonul trebuie completate corect pentru că pe aceste date de contact veţi primi notificări.

Selectați modalitatea de plată disponibilă pentru produs. Este intotdeauna preferată metoda de plată cu cardul.

 

Dupa efectuarea plătii:

Veţi primi mailuri de confirmare de la noi.

În cazul unei erori la plata, poliţele de asigurare nu se vor emite.

In cazul unei erori la emitere nu va panicaţi, un operator va investiga eroarea şi va emite poliţa în cel mai scurt timp posibil.
 

Vă oferim 3 modalitîți de plată:

1. Online cu orice card bancar.

Dacă aţi ales metoda de plata "Online prin card bancar" este necesar să completaţi un formular cu informaţiile despre cardul dumneavoastră în pagina securizată a procesatorului de plăţi.

- Plăţile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron şi MasterCard/Maestro) se efectuaează prin intermediul sistemului "3-D Secure" elaborat de organizaţiile care asigură tranzacţiilor on-line acelaşi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.

- "3-D Secure" asigură în primul rand ca nici o informaţie legată de cardul dumneavoastra nu este transferată sau stocată, la nici un moment de timp, pe serverele magazinului sau pe serverele procesatorului de plăti, aceste date fiind direct introduse în sistemele Visa si MasterCard. În cazul in care optaţi pentru plata online, cu cardul, completaţi pe site-ul operatorul de card următoarele date:

Numărul cardului;

Data de expirare a cardului;

Codul CVV2/CVC2 al cardului (se gaseşte pe spatele cardului, în zona cu semnătura titularului). Acest cod nu este obligatoriu pentru cardurile Maestro;

Tipul cardului;

Faceţi click pe "APROBA" şi asteptaţi sosirea poliţei pe mail sau pe WhatsApp.

 

2. Transfer bancar într-unul din conturile deschise la BCR sau Unicredit Bank, în baza unui decont.

 

3. Numerar la primirea poliței de asigurare.

asigurari